Hobbybrouwen > Tips

De Bier Brouwer - Website/Blogsite/artikelen

<< < (2/4) > >>

Oscar:

--- Citaat van: Fractus op 25-01-2021  21:11 u ---En ik vroeg me ook af (al gaat dat misschien te ver voor dit topic) hoe je nu weet hoe lang je moet maischen, zeker als je geen refractometer hebt en dus niet steeds het suikergehalte kunt volgen.

--- Einde van citaat ---

Dat weet je dan niet.... :nut:  En moet je uitgaan van het recept of je "gevoel" ...pas aan het eind zal dan blijken of je het goed hebt gedaan. Maar voor 15,- heb je al een refractometer!   :brouwen: ;)

trebvuister:
Leuk artikel
Kleine spellingstip: het is beide en niet beide

Staat in opmerking over toevoegen zuur

Hopfenfox:
Fijne uitleg, zeker de moeite waard. Het stuk staat nog wel bol van de spel- en tikfouten. Wellicht nog een keer overheen lezen?

Oscar:

--- Citaat van: trebvuister op 25-01-2021  23:02 u ---Kleine spellingstip: het is beide en niet beide

--- Einde van citaat ---

 :weetniet: :weetniet:

EdwinBrouwt:

--- Citaat van: Oscar op 25-01-2021  23:24 u --- :weetniet: :weetniet:

--- Einde van citaat ---

Spellingchecker van dit forum corrigeert b i j d e naar beide...
beide zuren...

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie