Hobbybrouwen > Tips

Brew Your Own magazine: 50% korting (vandaag nog..)

(1/2) > >>

hopjesvla:
50% korting op een jaarabonnement op Brew Your Own magazine (let wel: voor de print editie betaal je ook nog de verzendkosten). De digitale editie komt dan op $15 voor het eerste jaar (wordt uiteraard automatisch verlengd, hou daar rekening mee). Korting is nog tot vanavond 20:59, 6 januari

https://byo.com/product-category/subscription-membership/


( *No coupon code required. Sale ends January 6, 2021 at 11:59 Pacific. For memberships and subscriptions products, discount applies to first year of membership only and is for new members only. See product pages for additional terms and conditions.  )

Biertje1985:
Bedankt voor de tip, is niet duur ik ben ook al lid maar ik ga het niet doorzetten verder.

Als iemand een geblockt recept of artikel wilt dan ben ik best bereid die te sturen, de kwaliteit vind ik niet zo denderend dat ik iedereen zou aanraden ook een abbo te nemen.

hopjesvla:

--- Citaat van: Biertje1985 op 06-01-2021  12:28 u ---Bedankt voor de tip, ik ben ook al lid maar ik ga het niet doorzetten verder.

Als iemand een geblockt recept of artikel wilt dan ben ik best bereid die te sturen, de kwaliteit is niet zo denderend dat ik iedereen
zou aanraden ook een abbo te nemen.

--- Einde van citaat ---

Goed om te weten. Maar voor die 12,15 is het wellicht wel eens leuk om te proberen.

Biertje1985:

--- Citaat van: hopjesvla op 06-01-2021  12:31 u ---Goed om te weten. Maar voor die 12,15 is het wellicht wel eens leuk om te proberen.

--- Einde van citaat ---

Zeker, geen geld.

JanDeGraaff:
Leuk! Ik heb het gedaan voor een jaar. ( 12,76 via PayPal).

Het is wel een beetje verwarrend: Als je de pagina opent via de link hierboven, dan zie je de normale prijs. Pas als je de digitale abbo aan je winkelwagentje toevoegt, wordt de korting verrekend. Je betaalt dus uiteindelijk $15,00.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie