Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.
Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com
0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.
Ik heb hele mooie tripel met de us04 gebrouwen en voor weißen gebruik ik de bavarian wheat van Gozdawa
Voor een Weizen: Danstar Munich Classic Ale Yeast, dus niet de Danstar Munich Wheat Beer YeastVoor een Tripel: Danstar Abbey, Fermentis T-58, Fermentis-BE256Een mengsel van de laatste twee wil ik nog eens proberen.Ingo
BE-256 is een hele mooie tripel gist. Vergist ver door, ook bij volmout bieren. Denk aan 1010 bij volmout en 1005 bij 10% suiker. Het profiel komt sterk overeen met de Chimay gist. Ik zou daar geen T58 aan toevoegen maar wie ben ik.