Algemeen > Stel je voor

Even voorstellen: Marijn

(1/2) > >>

Hopfenfox:
Dag beste brouwers.

Mijn naam is Marijn, woonachtig in Midden-Limburg (Nederlandse kant). Eind 2019 heeft het brouwvirus me ook te pakken gekregen en in dit corona-jaar is er ineens extra veel tijd om er mee aan de slag te gaan. Na wat gehannes met te grote pannen (en te veel verdamping) nu lekker aan de gang met een Hopfengott 15 liter ketel.

Eenvoudig, maar doet wat ie moet doen, en met de maximaal 11 liter die ik er mee kan brouwen, kan er nogal eens geŽxperimenteerd worden. Ik ben zelf ook geen heel grote drinker (voorkeur voor IPA, blond en wit) en ik heb ook geen vriendenkring die elk weekend de koelkast komen leegdrinken (zeker in 2020 niet). Terwijl ik dit schrijf staat op de achtergrond een 10 liter blond vrolijk te pruttelen in de emmer.

Als lezer heb ik al heel veel informatie opgedaan op dit forum, en dan is het wel zo netjes me even voor te stellen en een dank je wel uit te spreken aan iedereen die de moeite neemt kennis te delen. Proost!

tdp:
Welkom Marijn,

Welkom op het forum!
Van vaak verschillende bieren brouwen, leer je veel!

Mooie streek, Midden Limburg, wordt weer tijd dat ik eens naar Remunj ga!

Heyudude:
Welkom Marijn!

Ik slurp hier veel informatie op, veel leesvoer te vinden.
De zoekfunctie als eerste, dan doorvragen..
veel plezier hier.

Hopfenfox:
Zeker weten. Ik heb al enorm veel info opgehaald. Het is net wikipedia, je klikt van het een naar het ander en voor je het weet is er weer een dag voorbij  ;D

EvdBroek:
Welkom op het forum Marijn!

En veel succes met brouwen

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie