Recepten > Bewezen recepten

OBBK 2019 V1 - schwarzwalder kirsch RIS - Gerard Maas

(1/2) > >>

Gerard van De Tulp:
Dit bier heb ik samen met Gildebroeder Roel gebrouwen.  Dit bier heeft OBBK 2019 vrije klasse gewonnen. Het is een Schwarzwalder kirsch RIS. N stevige jongen. Ik brouw mijn RISsen als parti-gyle omdat het dunbier nog zoveel suiker heeft dat er gemakkelijk een stout of BIPA van gemaakt kan worden.
De Schwarzwalder kirsch RIS vraagt behoorlijk wat voorbereiding.  Ik hoop dat jullie het recept kunnen gebruiken.  Succes.

Omdat het nogal veel werk is om het recept over te typen in het forum heb ik het als bijlage toegevoegd.
Ik krijg het niet goed uit word gekopieerd met behoud van de opmaak.  Omdat ik nogal oldschool ben heb ik geen brouwsoftware.

Jacques:
Alsnog van harte gefeliciteerd.

Dank voor het delen van het recept.
Ik heb van jouw recept twee plaatjes gemaakt.


Alexander_H:
Gefeliciteerd en wow, dat is een recept wat enige voorbereiding nodig heeft inderdaad!

basvo:
Wat een super mooi recept! Gefeliciteerd! :)

Bvk1983:
Mooi recept! Heb je met de vergisting nog iets bijzonders gedaan om hem helemaal van 1114 naar 1018 te laten vergisten?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie