Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Ispindel kan wifi netwerk niet vinden  (gelezen 2498 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jeroen76

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 500
  • Land: nl
  • Good beer makes its own friends!
Re: Ispindel kan wifi netwerk niet vinden
« Reactie #50 Gepost op: 31-07-2020 00:36 u »
Probleem in dit geval is dat er in de start topic vermeld wordt dat er bij de samenstellen van de ispindel iets is misgegaan en dat de ispindel daarom geen netwerk kan vinden.
Deze ispindel is door mij gebouwd en gekalibreerd en getest.
Oftewel de ispindel deed het hier 100% want anders kan ik niet kalibreren of testen.
Als maker of winkelier ben je met dit forum al snel aan de beurt aangezien het hier aangekaart wordt gelijktijdig dat de maker of winkelier word aangeschreven.
Iedereen heeft dan al snel zijn mening ergens over nog voordat maker of winkelier een oplossing met de klant een oplossing kan zoeken of dat in dit geval een maker de ispindel heeft kunnen bekijken of nakijken wat het probleem is.

In dit geval zal het een mega storm zijn in een vingerhoedje water.
Mee eens, erg vervelend voor een verkoper of winkel om je product op een forum besproken te zien worden. Je kunt uit goed fatsoen of zelfbescherming beter niet reageren want voor je het weet gaat de boel een heel andere kant op.

Wat betreft die Ispindel komt alles helemaal goed, daar heb ik het volste vertrouwen in. Heb zelf ook bij Scorpionrose een Ispindel gekocht. Werkt nog niet zoals het moet maar dat ligt ook bij mij ben ik bang. In ieder geval heb ik al veel hulp mogen ontvangen en komen we er vast wel uit.

Gr. Jeroen