Algemeen > Algemeen

19-09-2020 Open Bergsche Bierbrouw Kampioenschap (OBBK) | Bergs Bierfestival

(1/5) > >>

jorisstoop:
Beste brouwer,

Het Bergsche Bierbrouwersgilde organiseert op zaterdag 19 september 2020 wederom het jaarlijkse Open Bergsche Bierbrouw Kampioenschap (OBBK).
 
Schrijf je nu in voor een van de grootste hobbybrouwwedstrijden van Nederland!

De keuring en prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het virtueel Bergs Bierfestival, zodat een gezellig, bierig en muzikaal entourage verzekerd is. Het Bergs Bierfestival zal dit jaar online plaatsvinden. Door deze nieuwe ontwikkelingen hebben we het aantal bieren wat toegelaten wordt tot de wedstrijd kunnen uitbreiden, zijn de inleveradressen beperkt en is er de mogelijkheid tot het opsturen van de wedstrijdbieren. Let op: De wedstrijdbieren dienen iets eerder te worden ingeleverd dan dat u van ons gewend bent.

Alle informatie over het festival, inschrijvingsformulieren (inschrijven tot begin september), kosten, reglement, foto's etc. vindt je op onze website: www.bergsbierfestival.nl.
Na inschrijving voor het OBBK zult u nog uitgebreid ge´nformeerd worden over de online prijsuitreiking en het bijbehorende Bergs Bierfestival.
 
Schroom niet om dit bericht door de sturen naar al je biervrienden.

BikerEddy:
Ik krijg dorst van virtueel bier...   :biersmile:

Martijn0172:
In tegenstelling tot het ONK zie ik het bij het BONK niet terug in het reglement dus hierbij mijn vraag. Ik heb een tweetal bieren via huurbrouw commercieel uitgebracht. Mag ik alsnog mijn thuisbrouw bieren insturen?

henkie:


Ik vind dit toch wel een vorm van rechtsongelijkheid. (Ook omdat ik mijn bier al in vichy flessen heb...)

BikerEddy:
Geen idee

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie