Overige > Bierproeven/Uitwisseling proefervaringen

Keurmeester omgeving Utrecht / Houten gezocht

(1/2) > >>

LeonRodenburg:
Zijn er in omgeving Utrecht / Houten nog keurmeesters die een aantal van mijn brouwsels eens willen proeven? Ik ga niet verklappen waarom om het experiment niet teveel te be´nvloeden. Ik heb in mijn directe omgeving helaas niemand die echt objectief naar de brouwsels kan kijken. Zelf ben ik geen onervaren proever maar ik wil mijn bevindingen eens laten bevestigen of ontkennen door een ander. Dus vandaar de vraag.

Ik kom de bieren graag een keer langs brengen. Flesjes mag je uiteraard houden om zelf weer te bottelen. En er zal zeker een klein bedankje bij zitten.

 :biersmile:

Jacques:

--- Citaat van: LeonRodenburg op 23-06-2020  16:11 u ---Zijn er in omgeving Utrecht / Houten nog keurmeesters die een aantal van mijn brouwsels eens willen proeven? Ik ga niet verklappen waarom om het experiment niet teveel te be´nvloeden. Ik heb in mijn directe omgeving helaas niemand die echt objectief naar de brouwsels kan kijken. Zelf ben ik geen onervaren proever maar ik wil mijn bevindingen eens laten bevestigen of ontkennen door een ander. Dus vandaar de vraag.

Ik kom de bieren graag een keer langs brengen. Flesjes mag je uiteraard houden om zelf weer te bottelen. En er zal zeker een klein bedankje bij zitten.

 :biersmile:

--- Einde van citaat ---

Bij de Kromme Haring in Utrecht komt regelmatig een groep ervaren hobbybrouwers bijeen. Dit zal even niet het geval geweest zijn in verband met Covid-19 maar met de huidige versoepelingen kan het zijn dat ze over niet al te lange tijd weer bijeenkomsten hebben.

LeonRodenburg:

--- Citaat van: Jacques op 23-06-2020  22:38 u ---Bij de Kromme Haring in Utrecht komt regelmatig een groep ervaren hobbybrouwers bijeen. Dit zal even niet het geval geweest zijn in verband met Covid-19 maar met de huidige versoepelingen kan het zijn dat ze over niet al te lange tijd weer bijeenkomsten hebben.

--- Einde van citaat ---

Bedankt voor het meedenken! Ik zit sinds een aantal weken ook in die groep, maar vanwege Corona nog geen bijeenkomst bij de Kromme Haring bij kunnen wonen helaas. Ik ga de vraag daar ook even stellen. Ik was hier begonnen met posten omdat het bereik hier wat groter is waarschijnlijk.

Jacques:

--- Citaat van: LeonRodenburg op 24-06-2020  13:30 u ---Bedankt voor het meedenken! Ik zit sinds een aantal weken ook in die groep, maar vanwege Corona nog geen bijeenkomst bij de Kromme Haring bij kunnen wonen helaas. Ik ga de vraag daar ook even stellen. Ik was hier begonnen met posten omdat het bereik hier wat groter is waarschijnlijk.

--- Einde van citaat ---

Misschien dat ze na de versoepelingen die deze avond zijn aangekondigd toch weer bijeenkomsten in aangepaste vorm kunnen houden.

Oscar:

--- Citaat van: LeonRodenburg op 23-06-2020  16:11 u ---Zelf ben ik geen onervaren proever maar ik wil mijn bevindingen eens laten bevestigen of ontkennen door een ander. Dus vandaar de vraag.

--- Einde van citaat ---

Ik woon niet in Utrecht, maar weet wel dat bij de Amersvallei (Amersfoort) enkele keurmeester zitten... En je mag mij altijd wat opsturen... ik keur het graag voor je  :brouwen: :biersmile:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie