Overige > Etiketten van amateurbrouwers

Etiketten Zonde

(1/1)

Kristof.Anthonis:
Ook wij hebben beslist om aan een etiket te beginnen.
Onze naam is een afleiding van het gehuchtje waar we allen van afkomstig zijn, zo'n typisch plaatsje waar iedereen iedereen kent.
Een van onze kennissen in het gehucht maakt in zijn vrije tijd cartoons voor mensen, we zijn bij hem ten rade gegaan om ons etiket te ontwerpen.
Je kan fan zijn van de tekenstijl of net niet, maar opvallen doet het alleszins wel.  ;).. Hij heeft ons ineens wat geholpen aan etiketten voor verschillende stijlen.
Wat vinden jullie? ;) (De eerste past ook mooi bij het forum toevallig  ;D)

trebvuister:
Mooi. En nu maar hopen dat de bieren smaken

tdp:
Ik vind ze ook erg gaaf! Complimenten. Tuurlijk zou het mooier zijn dat je ook weet welke ingrediŽnten e.d. erin zitten, maar qua stijl zou ik het sowieso meepakken uit een slijterij!

Kristof.Anthonis:

--- Citaat van: tdp op 03-06-2020  19:51 u ---Ik vind ze ook erg gaaf! Complimenten. Tuurlijk zou het mooier zijn dat je ook weet welke ingrediŽnten e.d. erin zitten, maar qua stijl zou ik het sowieso meepakken uit een slijterij!

--- Einde van citaat ---

Bedankt!
Die ingrediŽnten komen op de achterkant, dat is nog work in progress maar zou er ongeveer zo uit zien voor de IPA ;-)... Met ons logo allicht nog rechts onderaan om het compleet te maken :P

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie