Algemeen > Aankondigen gebeurtenissen

ONK 2021

<< < (12/14) > >>

emiel1:
Ik denk deze week

hopjesvla:
ik durf het bijna niet te vragen...maarre...is er nog nieuws? ;)

emiel1:
Helaas wel.....

ONK2021 IS AFGELAST
Zoals wellicht bekend hebben we het ONK 2020 vorig jaar af moeten zeggen in verband met de Coronacrisis. Onze vereniging, de Bierkaai, kreeg hierna de mogelijkheid om opnieuw het ONK te organiseren voor 2021 (waarvoor we het Bergsch Biergilde nogmaals willen bedanken). Het was direct duidelijk dat een ONK in mei niet haalbaar was, maar lange tijd bleef er ook te veel onduidelijk over wat dan wl mogelijk was. En toen we vorige maand eindelijk vol goede moed en enthousiasme de knoop door durfden te hakken en besloten het ONK in September fysiek plaats te laten vinden, bleek het achteraf gezien te laat. We zijn daarom helaas genoodzaakt het ONK 2021 alsnog te annuleren.

We waren alweer druk bezig met de voorbereiding in de hoop er een mooi ONK van te maken, maar omdat er al die tijd vanuit de overheid nog zo veel onduidelijk was, hebben we het maken van een aantal definitieve afspraken uitgesteld. En daar is het misgelopen, de door ons beoogde datum eind september bleek voor de keurmeesters van het BKG namelijk niet te combineren met de keuring van het OBBK, welke traditiegetrouw in het derde weekend van september plaatsvindt. De geboden optie om het ONK naar een later moment te verplaatsen leidt weer tot nieuwe onzekerheid (zeker nu er ook weer wordt gesproken over een mogelijke vierde golf) en nog een derde keer verplaatsen zien we als organisatie ook eigenlijk gewoon niet zitten.

We vinden het verschrikkelijk jammer en pijnlijk dat we geen leukere boodschap hebben en we willen alle deelnemers die hun vertrouwen hebben geuit door hun inschrijving niet te annuleren nogmaals hartelijk bedanken. Laten we hopen dat we in 2022 de Coronacrisis achter ons kunnen laten en dat het ONK 2022 gewoon doorgang kan vinden. Wij wensen het Gilde Dionysos heel veel succes met de organisatie en alle deelnemers veel succes met brouwen.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van hobbybrouwvereniging de Bierkaai

P.S. Mocht je dit jaar toch nog graag aan een brouwwedstrijd mee willen doen, de inschrijvingen voor het OBBK gaan binnenkort van start, hou hun website dus in de gaten voor meer info: https://www.bierbrouwersgilde.nl/info/ onder het kopje OBBK

Thamerdal:

--- Citaat van: hopjesvla op 01-07-2021  14:04 u ---ik durf het bijna niet te vragen...maarre...is er nog nieuws? ;)

--- Einde van citaat ---

Zeker, zie je mail.

Woeka:
Jammer, was van plan voor het eerst mee te doen. Volgend jaar dan maar.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie