Algemeen > Aankondigen gebeurtenissen

ONK 2021

<< < (11/14) > >>

Esterenbrouw:
Ik vind het heel raar dat het technisch niet mogelijk om je inschrijving
niet in een ander bier gewijzigd kan worden.

Jaap W:

--- Citaat van: tdp op 31-05-2021  14:10 u ---Ik heb mail van ze gehad vorige week.

--- Einde van citaat ---

Ik heb inmiddels ook mail van de organisatie gehad en ik neem aan dat allen, die nog ingeschreven stonden van vorig jaar, dat ook gehad hebben. Nogmaals veel succes met de organisatie van het ONK.  :biersmile: :proost: :nut:

emiel1:

--- Citaat van: Esterenbrouw op 31-05-2021  21:59 u ---Ik vind het heel raar dat het technisch niet mogelijk om je inschrijving
niet in een ander bier gewijzigd kan worden.

--- Einde van citaat ---

En geloof me, dat vindt de organisatie in de huidige situatie ook heel vervelend ;)

De software die we gebruiken is 3 jaar geleden gebouwd en toen is bewust de keuze gemaakt dat de verantwoordelijkheid voor de keuze van het biertype altijd bij de inzender ligt en nooit bij de organisatie, om mogelijke discussies achteraf te voorkomen. Bij het maken van deze keus is alleen (logischerwijs) geen rekening gehouden met een verplaatst ONK...

emiel1:

--- Citaat van: Jaap W op 27-05-2021  16:05 u ---Ik mag hopen dat de communicatie toch ook weer via het forum gaat, ik heb namelijk geen instagram, twitter of facebook. Ik neem ook aan dat de mensen die al waren ingeschreven voor vorig jaar, wel even een berichtje krijgen.  :weetniet: Verder alle lof voor de organisatie, om toch een datum te zoeken om het ONK door te laten gaan. succes  :groots:

--- Einde van citaat ---

Dat is goed, ik zal berichten hier ook weer delen. Berichten die van belang zijn voor deelnemers worden sowieso ook altijd via mail gestuurd, maar daar zat nu een paar dagen tussen omdat ik het social media bericht op vrijdag had geplaatst en de mailserver toen niet meewerkte, waardoor ik de mail pas op dinsdag kon sturen (want ik had een lang weekend waarbij ik zo ver als mogelijk van mijn computer ben gebleven ;) )

hopjesvla:
is er inmiddels al iets bekend wanneer de inschrijving weer open gaat?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie