Algemeen > Aankondigen gebeurtenissen

ONK 2021

<< < (3/14) > >>

Fractus:
Serieus? Dat had wel even gemeld mogen worden...

Bvk1983:
Dit is inderdaad wel erg amateuristisch vreemd. Nergens een sluitingsdatum noemen en dan achteraf zeggen dat de sluitingsdatum is verlopen  :weetniet:

biking rebel:
Er zijn wel meer pagina's niet of half bijgewerkt. Wie weet openen ze het alsnog. Website van de Bierkaai lijkt sinds begin vorig jaar ook niet meer bijgewerkt.
https://debierkaai.net

Bvk1983:
In hoeverre is het overigens "not done" om als beginnend brouwer mee te doen? Niet zozeer om een top score te behalen maar om een objectieve beoordeling van je bier te krijgen, in plaats van vrienden en familie die misschien nogal snel zeggen dat "het prima smaakt"?

joenedu:

--- Citaat van: Bvk1983 op 26-01-2021  13:34 u ---In hoeverre is het overigens "not done" om als beginnend brouwer mee te doen? Niet zozeer om een top score te behalen maar om een objectieve beoordeling van je bier te krijgen, in plaats van vrienden en familie die misschien nogal snel zeggen dat "het prima smaakt"?

--- Einde van citaat ---
Volgens mij mag je gewoon altijd meedoen hoor, beginner of niet. Als dat je insteek is (goede objectieve beoordeling ontvangen), prima toch?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie