Ik ben Daniel (36, of misschien 37), ik woon in Sydney en bij gebrek aan Belgisch bier hier begonnen met thuisbrouwen. Ik heb het thuisbrouwen hier geleerd en heb dus wat moeite met de Nederlandse terminologie.
Mijn brouwerij is de garage (de auto staat op straat). Ik heb twee glazen (25 liter) gistvaten, twee van hard plastik (23 liter), een 25 liter 'kubus' en twee extra koelkasten waarvan 1 met een temperatuurcontroller. Ik heb net een beslagkuip gemaakt van een 50 liter koelbox. Ik heb een pan van 30 liter (te klein), een 130.000 BTU gasbrander en een koperen 'koelspiraal'.
Ik brouw meest dubbels en trippels en heb nu 3 keer witbier geprobeerd. De meeste gistvaten zijn nu in gebruik, 2x20 liter plambic (Australische kersen) in de glazen gistvaten, 20 liter dubbel is aan het bezinken in koelkast #2 and 20 liter wit aan het gisten in koelkast #1.