Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Even voorstellen: Wilbert  (gelezen 502 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Wilbert61b

  • Eerste berichten geplaatst
  • *
  • Berichten: 1
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Even voorstellen: Wilbert
« Gepost op: 22-05-2020 21:25 u »
Hallo Allemaal,

Mijn naam is Wilbert en ik woon in de omgeving van Nijmegen. Ruim 40 jaar geleden heb ik mijn eerste biertje gebrouwen. Het was niet te .... drinken en heb het sindsdien nooit meer geprobeerd. Ik maakte in die tijd wel wijn en dat ging me beter af. Er kwam toen echter een huwelijk en later kinderen en er was geen ruimte meer voor deze hobby. Nu zijn de kinderen en de vrouw de deur uit en ben ik weer met wijn maken begonnen. Toevallig kon ik van iemand voor een prikkie een bierset van de HEMA overnemen. Warempel kwam daar een zeer smakelijk biertje uit en dat daagde me uit.  De kik van de plof bij het openen van het eerste flesje was super! Dit zelfs zodanig dat mijn broers en zus me een compleet start pakket gaven. Daar nog een schootmolen, koelspiraal, bierpakket en twee "blikken" bij. Het eerste wat ik maakt was een "stout" bier. Geheel in de stijl van het Engelse Guinness, erg lekker! Nu ben ik bezig met een Tripel. Geen blik maar zelf geschroot en gebrouwen. Ben heel benieuwd wat het gaat worden. Dat mijn keuken een slagveld was na afloop mocht de pret niet drukken.

Ik moet nog veel leren en ga hier eens lekker op het forum grasduinen.

Wilbert


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Offline Wildor

  • Senior lid
  • ****
  • Berichten: 343
  • Land: nl
  • Thuisbrouwerij t Ernhems Nat
Re: Even voorstellen
« Reactie #1 Gepost op: 22-05-2020 21:29 u »
Welkom Wilbert!

Veel plezier, komt vast helemaal goed.

William

Tags: