Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.
Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com
0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.
Waarom 60°C voor de beta maylase om dat bij 60° ook de limit dextrinase nog actief is en je dus ook de knooppunten in de zetmeelstrengen gaat doorknippen waardoor de beta amylase dus ook achter deze knooppunten aan het werk kan en je dus meer maltose gaat vormen (tov een standaard maischschema 62° 72° 78°C)