Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Het Sahti experiment  (gelezen 1459 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline knifeman

  • Senior lid
  • ****
  • Berichten: 421
  • Land: be
  • Brewing Vespa Garage
Re: Het Sahti experiment
« Reactie #25 Gepost op: 26-11-2019 19:19 u »
Zuurtegraad


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Offline knifeman

  • Senior lid
  • ****
  • Berichten: 421
  • Land: be
  • Brewing Vespa Garage
Re: Het Sahti experiment
« Reactie #26 Gepost op: 06-12-2019 00:32 u »
Sahti is nu geproefd door ons brouwclub tijdens jaarlijks weekend. Feedback verrassend. Kruidig, moutig... toch fris ... mag meer koolzuur in (eigen aan de stijl). Jeneverbes smaak komt toch meer door nu. Al bij al geslaagd. Einde.

Offline Arthur B

  • Boven 10 berichten
  • *
  • Berichten: 12
  • Land: nl
Re: Het Sahti experiment
« Reactie #27 Gepost op: 06-12-2019 10:10 u »
Tof hoor!

Offline Marco O

  • Eerste berichten geplaatst
  • *
  • Berichten: 1
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Re: Het Sahti experiment
« Reactie #28 Gepost op: 06-12-2019 12:12 u »
Hallo Knifeman,
Ontzettend leuk experiment, en leuk om zo mee te lezen!
Mvg,
Marco.

Offline knifeman

  • Senior lid
  • ****
  • Berichten: 421
  • Land: be
  • Brewing Vespa Garage
Re: Het Sahti experiment
« Reactie #29 Gepost op: 06-12-2019 12:23 u »
Hallo Knifeman,
Ontzettend leuk experiment, en leuk om zo mee te lezen!
Mvg,
Marco.
Merci.... k heb nog een literke of 5 van de traditionele... die enkel tot 80 graden gepasteuriseerd is ... en nog steeds goed... zal af en toe nog eens een kleurvergelijkske doen

Tags: