Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: 3/5-4-2020 3de editie Hop On Hop Off Festival  (gelezen 2173 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jacques

 • Hoofdbeheerder
 • Super lid
 • *****
 • Berichten: 36.728
 • Land: nl
 • Brouw ze, roer ze en Proost!
  • Hobbybrouwen.nl
3/5-4-2020 3de editie Hop On Hop Off Festival
« Gepost op: 21-12-2019 20:50 u »
Het volgende persbericht heb ik mogen ontvangen.Breda heeft al 3 jaar het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux

Het jaar is nog niet voorbij, maar we kijken graag vooruit naar april 2020. Op 3, 4 en 5 april vindt namelijk voor de derde maal het Hop On Hop Off Festival plaats. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities, vindt dit festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot. Wees gerust, het meeste wordt gewoon koud geserveerd.

Wat is het voor festival?

Geloof het of niet, maar Hop On Hop Off is een mekka voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland zit er altijd een smaak van jouw gading bij. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken.

Ongeveer de helft van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op ons festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Welke dat zijn en met welk bier weten we nu nog niet. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda. De namen van de brouwerijen en bieren maken we in januari bekend via onze socialmediakanalen en website.

Foodtrucks en entertainment
Bij heerlijke biertjes hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten live op locatie. Zowel de vleeseters als vleesvermijders komen aan hun trekken, want er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.
En er is meer! Voor zowel jong als oud. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off meer dan genoeg vermaak op de ruim 16.000 m2 van de Kunstijsbaan. Kinderen mogen geen bier drinken en hoeven dat gelukkig ook helemaal niet. Zij kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Locatie en bereikbaarheid
De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar we adviseren iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa).
Later maken we meer bekend over deelnemende brouwers, openingstijden en vervoer.
Ga voor meer informatie naar:
www.hoponhopofffestival.com
www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
www.instagram.com/hoponhopoff_festival/


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Offline Jurre

 • Boven 10 berichten
 • *
 • Berichten: 39
 • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Re: 3/5-4-2020 3de editie Hop On Hop Off Festival
« Reactie #1 Gepost op: 02-01-2020 22:20 u »
Ik zag voorbij komen dat er weer een wedstrijd voor thuisbrouwers is, waarvan de winnaars tijdens het Hop on Hop off Festival 2020 bekend worden gemaakt. Een Hefeweizen!

Linkje:
https://hoponhopofffestival.com/wedstrijd/


PS ik had gezocht, maar volgens mij is deze link nog niet gedeeld in het forum.

Tags: