Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Te koop: Fermentasaurus mét drukset. Nieuwstaat!  (gelezen 580 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Muziseppe

  • Eerste berichten geplaatst
  • *
  • Berichten: 5
  • Land: be
Te koop: Fermentasaurus mét drukset. Nieuwstaat!
« Gepost op: 26-08-2019 21:16 u »
Collega’s,
Hierbij bied ik mijn Fermentasaurus gistvat mét drukset aan. Het vat heeft een inhoud van 35 liter.
Ik verkoop hem omdat ik altijd brouwsels maak van ongeveer 20 liter en dit vat dus te groot is voor mijn volumes en ik het te weinig gebruik.
Het vat is slechts 1 keer gebruikt en is dus in nieuwstaat. De drukset is nog niet gebruikt.
Er is geen gat in geboord, zoals je soms ziet, waardoor je de drukset voor het tappen uit het vat perfect kan gebruiken.
Alle accessoires, inclusief originele verpakking komen mee.
Vraagprijs is € 130.
Meer info? Kijk op https://www.Brouwland.com/nl/onze-producten/wijnbereiding/flessen-vaten-houten-tonnen/plastiek-vaten/gistingsvaten/d/fermentasaurus-starterkit?gclid=Cj0KCQjwy97qBRDoARIsAITONTKtt2vsOpqOI_OhAfnz1abP2orYmofsEEPxWngs_U0-oN_OhIJTVNEaArmTEALw_wcB voor de Fermentasaurus en op https://www.Brouwland.com/nl/onze-producten/wijnbereiding/flessen-vaten-houten-tonnen/plastiek-vaten/gistingsvaten/d/fermentasaurus-drukkit?gaCategory=searchvoor de drukset.
We kunnen afspreken op het traject tussen Leuven (B.), Lummen, Maasmechelen, Sittard (Nl.), Roermond of Lummen – Ranst en anders via pb.

Tags: