Goede dag. Ik was 10 juni in Arcen bij mijn vrienden en familie. de proeverij van Hertog Jan.
En zag dat ze Brooklyn brown ale van de tap hebben


En dat smaakt heerlijk, ben wat gaan neuzen op internet en kwam dit recept tegen.
Heeft iemand van jullie dit wel eens gebrouwen? Tips?
batch grootte: 25 l.
kooktijd: 60 min.
alcohol percentage: 5.84%
begin SG: 1059
eind SG: 1015
EBC (kleur): 20.84
EBU (bitterheid): 35.00
United Kingdom - Maris Otter Pale 4,100 g
tarwe licht 453 g
karamel / Crystal 60L 566 g
Chocolate malt 181 g
Belgian - Biscuit 136 g
Carapils 90 g
Northern Brewer - 60 min 28 g
Cascade - 15 mins 7 g
Williamette - 15 min 7 gr
Cascade - 2 min 7 gr
Williamette - 2 min 14 gr
Infusion 60 min 67 graden
10 min 75 graden.
Wyeast 1968.
Dit had ik dus gevonden en wil dit binnen kort brouwen. Tips?
gr Carlo