Algemeen > Algemeen

Hobbybrouwen.nl glazen, schort, T-shirts, hoodies en meer...

<< < (6/7) > >>

Davester:
Customizen kost nou eenmaal geld, daarvoor krijg je ook iets unieks.

Ik vind ze gaaf, logo is ook echt leuk. Top Jacques!

brother_beer:
Ik vind het initiatief erg leuk, zou ook best een glas willen kopen als de prijs wat lager zou uitvallen. Ik vind de opmerking "dan koop je het toch niet" een beetje flauw, het is juist goed als mensen aangeven dat de prijs wat duur is. Nuttige feedback voor verkopers lijkt mij ;-).

De glazen lijken nu slechts bedrukt en niet gegraveerd zoals voorbeelden die eerder werden getoond door Jacques. Hoewel ik geen expert ben lijkt mij dit een aanzienlijk goedkoper proces. Het idee van de stickers vond ik ook wel slim!

Prijzen voor de andere producten vind ik wel redelijker :-).

Erny:

--- Citaat van: Haagse Wouter op 17-06-2019  09:23 u ---Ik vind het mooi :). Zo'n schort voor tijdens het brouwen is wel handig.

Bij mij weten gasten het omdat het bier uit de blanco fles tot het plafond schiet en naar karton smaakt.

--- Einde van citaat ---
Haha

Jacques:
Mooi om tussen de regels te lezen dat velen ge´nteresseerd in Hobbybrouw glazen. Dankzij CraftBeerMerchandise is dat mogelijk. Zij hebben namelijk de mogelijk om een willekeurig aantal glazen per keer te bedrukken. Dat kunnen er 20 zijn maar ook 2. De keerzijde is dat daardoor de prijs hoger is.
Indien het zou gaan om 500 tot 2000 glazen zoals bij een bierfestival wordt het bedrukken van de glazen veel goedkoper. Maar dan moeten er wel zoveel glazen verkocht worden... Dat vraagt veel georganiseer, administratie en tijd benodigd voor verzending. Omdat CraftBeerMerchandise de glazen verkoopt hebben de beheerders van dit forum daar geen last van. Alles heeft zijn prijs...

Oscar:
Nu nog het logo verwerken in het template van dit forum  :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie