Algemeen > Algemeen

Hobbybrouwen.nl glazen, schort, T-shirts, hoodies en meer...

<< < (5/7) > >>

Jacques:

--- Citaat van: SanderH op 17-06-2019  20:00 u ---Beetje kort de bocht hoor. Dus als ik een niet nader te noemen groot geproduceerd pils in dat glas schenk, dan denkt men dat het om hobbymatig gebrouwen bier gaat? Sorry, maar dat is te hoog gegrepen Jacques, hoewel ik je sentiment begrijp.
Daarbij wil ik wel opmerken dat ik het idee erg leuk vindt, maar 10 euro voor een bierglas waar een niet nader te noemen deel naar dit forum gaat (ook begrijpelijk;).....ik weet het niet, maar nogmaals het idee is leuk

--- Einde van citaat ---

Het glas gebruiken voor zelfgebrouwen bier ligt meer voor de hand dan er pils in te schenken van een grote brouwerij.

10 per glas is zonder meer een stevig bedrag. Daar staat tegenover dat het gaat om vrij unieke bedrukking. Nogmaals het is geen massa productie.

Vergelijk het met de prijzen van deze glazenEn verder staat het iedereen vrij om een glas te bestellen of daar van af te zien. Iedereen kan daarin zijn eigen keuze maken...

hansHalberstadt:
Het blijft een gok wat je als verkoper voor prijs moet inzetten om er het maximale uit te halen. Te weinig vragen en je verdient niet veel omdat je tegen kostprijs verkoopt en teveel vragen verkoop je niet veel en verdien je ook niet veel. Voor mijn gevoel zou 5 of hooguit 6 euro echter een betere prijs zijn. Dan verkoop je veel en heb je ook nog behoorlijke marge lijkt mij. Ik gok even dat er een marge van een factor 3 op zit? En thuisbrouwers lijken toch wel prijsbewust en berekenend.     

Haagse Wouter:
Recentelijk was er een topic, die ik eerder vandaag even niet meer kon vinden, over het gebruik van speciaal bedrukte stickers die permanent op glas bleef plakken. Dat zag er eigenlijk best wel mooi uit. Is het geen idee om die te laten maken voor de leden van het forum. Dan kan men zijn eigen glazen bedrukken.

Oscar:

--- Citaat van: Jacques op 17-06-2019  20:14 u --- 10 per glas is zonder meer een stevig bedrag. Daar staat tegenover dat het gaat om vrij unieke bedrukking. Nogmaals het is geen massa productie.

--- Einde van citaat ---

De vraag is natuurlijk...hoeveel forummers zouden zo'n glas willen hebben en of de aangeboden Merchandize... :weetniet:  Als de aantallen dan wat groter zijn kun je ook de (Gezamenlijke) bestelling wat groter maken en de prijs wat drukken..

Jaren geleden heb ik het initiatief genomen voor een kledingactie...totaal 2 keer met een total van zo'n 50 kleding stukken.. dus ondanks het groot aantal forumleden zullen er relatief weinig zijn die iets dergelijks zullen gaan bestellen denk ik.... :weetniet:

Of zou dat nu anders zijn... Destijds was er best wel een "harde" kern van forummers... :) Nu mis ik dat een beetje... :-\

emiel1:
Wat een hoop gezellige en enthousiaste reacties toch weer!  :proost:

Toevallig ben ik al een tijdje op zoek naar een leverancier voor betaalbare bedrukte glazen met eigen logo. Niet alleen de prijs is daarbij belangrijk, maar ook het type glas. Via een collega die thuis is in relatiegeschenken weet ik dat er maar een paar leveranciers zijn die zelf glazen drukken en ook Craftbeermerchandise besteedt dit vrijwel zeker uit. Toevallig biedt de goedkoopste leverancier die ik kan vinden precies dezelfde glazen aan als het Hobbybrouwen glas. Uitgaande van de kleinste, op de website aangeboden, oplage van 36 stuks, kom je bij hen uit op zo'n 6,5 euro per glas en daarmee dus 3,5 euro winst voor Craftbeermerchandise (maa rik neem aan dat hun oplages kleiner zijn en hun winstmarge dus lager). Dat lijkt heel veel geld (en dat is het ook), maar soortgelijke onbedrukte glazen kosten al gauw 5 euro per glas in kleine oplages. We zijn natuurlijk gewend zijn om (reclame-)bierglazen praktisch gratis te krijgen, maar een glas in kleine oplage erg veel geld...

Dat gezegd hebbende: Jacques, dankjewel voor de eervolle vermelding, leuk dat de collectie weer zo is uitgebreid, ik ga binnenkort maar eens wl bestellen ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie