Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Even voorstellen Duuuf  (gelezen 327 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Duuuf

  • Eerste berichten geplaatst
  • *
  • Berichten: 6
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Even voorstellen Duuuf
« Gepost op: 26-04-2019 16:55 u »
Was al stiekem als verstekeling hier op het forum aan het posten en (vooral) lezen geslagen maar bij deze zal ik mij ook officieel melden. :)

Duuuf... tja, eigenlijk een naam die letterlijk nergens op slaat. Ooit een keer ergens voor aangemaakt en lekker uniek dus die werkt altijd. In de normale fysieke face to face wereld word ik vooral Jasper genoemd (enkele uitzonderingen daargelaten, mijn kinderen noemen mij vooral papa).

Enkele jaren geleden was ik een beetje uitgekeken op het supermarkt slootwater pils en ben meer en meer speciaalbier gaan drinken. Een leuke en lekkere hobby maar wel een passieve. Vandaar dat ik me de laatste maanden meer en meer op het brouwen ben gaan richten. Al veel over gelezen en ook al stukje bij beetje wat brouwspullen bij elkaar gekocht en geknutseld. De eerste stappen al voorzichtig gezet door heel laf vanuit blik te brouwen. Leuk om simpel mee te beginnen en je krijgt er ook nog gewoon lekker bier mee.  (naar mijn vrouw toe een mooie smoes om de investeringen in brouw apparatuur een beetje uit te smeren)
De echte stap naar graan brouwen wil ik binnenkort maken. Ik heb er zin in, de smaak van bier had ik al te pakken die van het brouwen komt ook steeds sterker op. 


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Offline marc0871

  • Senior lid
  • ****
  • Berichten: 478
  • Land: nl
  • ik heb alleen een drankprobleem als de drank op is
Re: Even voorstellen Duuuf
« Reactie #1 Gepost op: 26-04-2019 18:30 u »
>Kuch< mout >kuch<

Welkom op het forum, Jasper.

Blikbrouwen is geen schande, hoor.
Velen hier zijn je er in voorgegaan.

Tags: