Overige > Bierproeven/Uitwisseling proefervaringen

To l - (Jule) Maelk edities (mierzoet door lactose)

(1/1)

squaadgras:
Hi allemaal,

Ik ben eigenlijk wel fan van een leuke milkshake IPA op z'n tijd - net als een goede Milk Stout. Vaak heb ik al gelezen over mensen die de toevoeging van lactose niet zo smakelijk vinden omdat dit een 'naar' smaakje zou toevoegen; gelukkig zelf weinig last van gehad... tot nu toe :-X.

Onlangs heb ik via de plaatselijke bierwinkel 3 To l - Jule Maelk varianten mogen proeven.. onwijs over de top gezoete Milk Stouts. Ik wil niet weten hoeveel lactose erbij is gemieterd, maar het moet heel veel zijn. Ik snap persoonlijk ook cht niet waar de hoge waardering voor deze zoete sapjes vandaan komt (flesje kost ~8,-).. maargoed smaken verschillen. Iemand ervaringen met deze serie, en wat vond je ervan?

De Kaffe & Maelk vond ik dan nog wel op te slurpen.. de andere 2 zijn halverwege de gootsteen in gegaan (en dat gebeurt niet vaak). De barrel-aging voegt gelukkig nog iets van leuks toe (Islay- en Tequila-finish)

https://untappd.com/b/to-ol-jule-maelk-tequila-edition/2922140
https://untappd.com/b/to-ol-kaffe-and-maelk/2387040
https://untappd.com/b/to-ol-jule-maelk-islay-edition/2922125

Gerb:
Ja laatst een jule maelk gedronken, ik denk de gewone? Echt niet normaal zo zoet, je proeft bijna niets anders meer. Alsof je siroop  drinkt. Dus ik ben het met je eens.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie