Leuk Paul dat je zelf een recept aan het maken bent!
De opzet is prima: Groot deel pilsmout, een klein beetje aromamout voor wat donkergoud kleurtje, en een mooie suikergift. Lijkt me prima.
Houd er rekening mee dat de M41 ver doorgist. Dit betekent dat je een redelijk droog blondje krijgt, het staat me bij dat de Leffe blond redelijk zoet is.
Verder zou ik voorzichtig zijn met de kruiden, deze gaan snel overheersen

Ook valt me op dat je alleen hop geeft aan het begin van het koken. Hierdoor heb je met redelijk weinig hop veel bitterheid, maar hop geeft naast bitterheid ook (kruidige) smaak aan je bier. Omdat je koriander en sinaasappelschil toevoegd, lijkt het erop dat je juist die kruidigheid in je bier wilt. De smaken van koriander en citrus komen in veel blonde bieren uit de hop: hiervoor kun je iets minder hop toevoegen aan het begin van het koken, en extra hop toevoegen aan het eind van het koken. Bijvoorbeeld ook nog 25 gram op 30 min, en misschien wel 40-50 gram op 5-10 minuten voor einde kook. Dit geeft veel meer smaak aan je bier.
Als laatste: Je blond is redelijk bitter, kijk maar naar het balkje bitterheid onderin BrouwHulp. Als je houd van een bitter blondje moet je het vooral zo laten, maar wees je er wel bewust van

Ik denk dat het sowieso een geslaagd biertje wordt, gewoon brouwen en daarna genieten!