Update 13-01!
Vandaag heb ik de mandflessen geheveld naar nieuwe fessen. Weet ik ook gelijk weer waarom ik zo blij ben met mijn CCT's

, wat een werk! (Zeker 4x)
Alle 4 de monsters hebben geen actief waterslot meer. Onderstaande grafiek geeft de huidige SG waarde aan.

Opvallend is dat de WB-06 het verst doorgegist is.

In de kleuren zie je ook verschil US-05 is het donkerst en de 3068 is het lichtst.
De geur en smaak profielen:
1) Danstar Munich: geur: fuitige (bananenesters) later een lichte zwavelgeurtje.
smaak: zuurtje en fruitige smaak.
2) US-05geur: nog steeds duidelijk diacetyl en ook iets kruidigs (peperachtig)
smaak: beetje zuur, maar minst van allemaal, wel hopbitterheid
3) WB-06geur: in eerste instantie iets citrus, maar later diacetyl
smaak: wrang en bitter, niet fruitig
4 Wyeast 3068geur: fruitig (banaan)
smaak: zuurtje en fruitige smaak
Qua smaakprofiel en ontwikkeling liggen 1 en 4 heel dicht bij elkaar. De WB-06 vind ik voorlopig geen succes, maar de test is natuurlijk nog niet afgelopen.
Ik laat ze nu een week staan en wil ze volgend weekend weer een smaaktest.