Dat is het mooie...het wordt altijd bier!

Ik leer elke keer bij hier, dus beetje bij beetje raak je bekend met de processen, en de bijbehorende termen, chemie en de wiskunde.
Als ik iets lees wat ik niet begrijp dan zoek ik nogmaals door het forum, of verder op het internet. Sommige dingen wil je nog niet begrijpen, en neem je voor lief. Gaandeweg als je betere resultaten wilt halen ga je verder zoeken, optimaliseren en beter en lekkerder bier maken.
Dus onderschat de beginners niet, die zijn leergierig genoeg.
Tot nu toe heb ik alles in dit forum kunnen gebruiken om lekker aan de slag te kunnen.
Zo af en toe heb ik de letters van het toetsenbord op mijn voorhoofd staan als ik de formules van HansHalberstadt lees, en duizelt het me voor de ogen als ik zie met welke kennis en ervaring mensen als Jacques en vele anderen hun antwoorden schrijven.
Dit toont aan dat dit forum vol kennis zit en dat eenieder van beginner tot professionele brouwers zich hier thuis voelen.
Dus oprecht dank allen voor deze onuitputtelijke bron!
Namens een enthousiaste beginner

William