Algemeen > Algemeen

19-01-2019 Forumtreffen Amsterdam

(1/27) > >>

Jacques:
Aanmelden voor het forumtreffen kan tot 18:00 uur op 15 januari 2019. Dit in verband met het doorgeven van het aantal deelnemers aan de lunch bij Poesiat & Kater.


Op zaterdag 19 januari 2019 zal bij brouwerij Poesiat en Kater in Amsterdam een forumtreffen gehouden wordt en mogelijk nog bij een andere brouwerij. Hierover moeten nog afspraken gemaakt worden, maar omdat er veel brouwerijen zijn in Amsterdam zal dat wel lukken. Het idee is om bij Poesiat en Kater gezamenlijk te lunchen onder het genot van een glas bier. Over de prijs van deze maaltijd wordt nog onderhandeld.
Poesiat en Kater is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een goede keuken.
We bezoeken de brouwerij van 11:30 tot 15:00 uur. Afgesloten is dat de brouwers aanwezig zijn om onze vragen te beantwoorden.

Het foumtreffen is onderdeel van "November experimentenmaand" maar kan ook bezocht worden door leden die niet aan deze wedstrijd deelnemen. Voor meer informatie over deze wedstrijd zie het topic November 2018 - Experimentenwedstrijd voor forumleden.

Door mij zal over een tijdje een Google formulier gemaakt worden voor degenen die deel willen nemen aan het forumtreffen. Op die manier ontstaat er zicht op het aantal leden dat wilt deelnemen. Dat is wel zo fijn voor de keuken van Poesiat en Kater.

Enkele foto's van mijn bezoek een kleine twee weken geleden.


Voor de foto's van Brouwcafé Bruut waar we ook naar toe gaan zie
https://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php/topic,37820.msg578347.html#msg578347


Je aanmelden voor het forumtreffen kan via

Bezig met laden...

Zie hieronder wie zich aangemeld heeft.
Gebruik de schuifbalk of de pijltjes toets rechts om meer antwoorden te zien.

emiel1:
Leuk! En voor mij op fietsafstand  :proost:

Jacques:
Ik heb deze middag een prijs kunnen afspreken voor de lunch. Het is € 19,50 geworden voor een goede lunch met 3 proefglaasjes bier.

Gaat leuk worden!

EdwinBrouwt:
Hij staat in de agenda! (3 straten verderop dus lekker dichtbij  :) )

Wolter:
Leuk idee. Gaat zo de agenda in.  ;D

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie