Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: * * * Wijziging locatie prijsuitreiking BONK 2018 !!! * * *  (gelezen 493 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline mr.chelsea

  • Senior lid
  • ****
  • Berichten: 278
  • Land: nl
  • "Boeckelder, het andere bier uit het Oosten!"
                                                       * * * Wijziging locatie prijsuitreiking BONK 2018 !!! * * *

Hallo brouwers,

As. zondag is het weer zover, de prijsuitreiking van het BONK 2018 staat weer voor de deur. Er is echter iets veranderd wat betreft de locatie. Door omstandigheden is het helaas niet mogelijk om de uitreiking in de Burgerzaal te houden. Er is gelukkig snel een oplossing gevonden. De prijsuitreiking van het BONK 2018 wordt nu gehouden in het thuishonk van Brouwgilde “de Roode Toren” en wel in de kelder van stadsbrouwerij Cambrinus, Houtmarkt 56 B, 7201 KM, Zutphen. (zie plattegrond). En daar hebben ze trouwens ook lekkere bokbiertjes..

Het programma ziet er als volgt uit:
12:00 uur ontvangst
12:30 uur start prijsuitreiking
13:00 uur einde prijsuitreiking
13:15 uur afsluitende borrel
13:45 uur einde prijsuitreiking

Voor de winnaars van de drie klassen zijn er prijzen beschikbaar gesteld door "Hobbybrouwshop.nl", ook wel bekend van de Menno-pannen en we hebben een leuke prijs in de verloting, beschikbaar gesteld door Berry van der Kooy van Unibrew Zuid-Nederland uit Beek en Donk.

Deelnemers die hebben aangegeven aanwezig te zijn tijdens de prijsuitreiking krijgen na afloop het keuringsrapport mee. De overigen zullen per mail het keuringsrapport ontvangen.
Na de prijsuitreiking is er gelegenheid om na te praten, een (bok)biertje te drinken of alvast de stad in te gaan alwaar de tappen vanaf 13:00 uur open gaan.
Vanwege de Nationale Bokbierdag is het centrum van Zutphen moeilijk te bereiken met de auto. Wij adviseren iedereen dan ook met het openbaar vervoer te komen, dat heeft als voordeel dat iedereen een bokbiertje kan drinken!

Graag tot ziens!!!

Robbert/Tonny

Tags: