4l Bier-brouw-kits voor de HEMA brouw kit (Brooklyn Brew Shop)

Gestart door Jan de Graaff, 05-09-2018 13:16 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jan de Graaff

Ik kon hier verder niet zoveel over vinden op het forum, dus ik dacht het hier maar te posten onder de tips.

Hier zijn navul-sets voor de HEMA brouw-kit te verkrijgen. Ze hebben ook originele Brooklyn Brew Shop Beer-mix kits.
https://www.hopt.nl/573-brouwpakket-4-liter
De prijzen vallen mij alleszins mee – ik heb o.a. de Brewdog Punk IPA mix twee weken geleden voor 16 euro gekocht. Levering was goed en snel.
Ik zag net dat ze ook complete start-sets hebben zoals HEMA ze verkoopt. Iets duurder dan de 45 euro van HEMA (ca. 49 euro), maar meer keuze in met welk bier je wilt starten..

Brouwmarkt heeft natuurlijk ook 4l refill-sets: https://www.brouwmarkt.nl/onze-producten/bierbrouwen/complete-bierbrouw-paketten/arsegan-craft-brew-kits-refill.html

Een ander adres die ik zelf nog niet geprobeerd heb is: https://www.brouwmout.nl/?product=recept-service
Daar kun je ook aangeven dat je het voor de HEMA kit wilt. Ik voeg deze link voor de volledigheid toe.

Verder zijn op Brewuk onder "Stove Toppers" nog enkele te vinden, maar een aantal daarvan zie ik ook terug bij Hopt. https://www.brewuk.co.uk/beerkits/craftybrews/stove-toppers.html

Hoop dat iemand hier mee geholpen is!

CeesM

Als je naar Zoek gaat en daar xenos of hema intypt, krijg genoeg te vinden. ;)

Brouwert

Citaat van: JanDeGraaff op 05-09-2018  13:16 uDe prijzen vallen mij alleszins mee – ik heb o.a. de Brewdog Punk IPA mix twee weken geleden voor 16 euro gekocht. Levering was goed en snel.


Ik vind het anders aardig aan de prijs. 20 euro voor grondstoffen voor 4 liter pils (met T-58 gist??). Dat is nog meer dan wat ik hier in NO voor mijn grondstoffen kwijt ben.

Hans E. Pans

Ik heb zelf twee keer met de Hema-pakketten 1-gallon batches gebrouwen. Kreeg wat twijfels over de versheid van de voorgeschrote mout in de pakketten, zeker als je weet dat zo'n pakket (geschroot) misschien al x maanden in het Hema-magazijn heeft gelegen.

Voor wie voor het eerst een keer een beetje bier wil brouwen is het natuurlijk wel een laagdrempelige en handige manier om zeker te weten dat je in ieder geval de juiste grondstoffen in de juiste hoeveelheden bij elkaar hebt.

De service van brouwmout om vers geschrote mout, hop en gist als 'pakketje' te bestellen voor 1 gallon batches vind ik op zich ook wel een grappig initiatief. Die mout is vlak voor verzending geschroot, dus verser lijkt me.

Omdat ik nu zelf schroot, bestel ik nu liever zelf mijn mout, hop en gist naar keuze en ook gelijk in wat grotere hoeveelheden. Sowieso voordeliger dan deze pakketten.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.