Ok. Om volledig te zijn. Er staat:
Het recept
Type Sour Ale
Alc 5.5%
Start SG 1055
Eind SG 1012
175 kg extra pale malt
125 kg gemoute tarwe
25 kg gemoute haver
25 kg havervlokken
60 min 65 C
40 min 62 C
20 min 68 C
5 min 78 C
Koken
In totaal 60 min koken met een handvol hopkorrels. Na het koken terugkoelen de vergisting starten op 20C met Danstar BRY-97. Na week 170 KG perzikpulp toevoegen. Dryhoppen: start dit na twee weken, met 4 gram Cascade per liter.
In het kader ernaast:
"Na het maischen en filtreren breng je de temperatuur terug tot 38 C en voeg je een kilo vetvrije yoghurt toe, en 250 gram Danstar Wild Pitch van Lallemand, ook bekend als WildBrew Sour Pitch. Hiermee wordt het Kettle Sour Proces gestart. Nu is het een kwestie van proeven, na 1 a 2 dagen, als de gewenste zuurgraad is bereikt, kook je 60 minuten met een handvol hopkorrels die je toevoegt als het kookpunt is bereikt."