Ik hou je in de gaten! ;-)
Helaas, er zit maar 24 uur in een dag en die bierbuik van me stretch ook niet veel verder meer tegenwoordig. Rustig aan dus...
Ik hoopte eigenlijk op een "Oh verrek ik dacht dat het aan mij lag!"-reactie van velen... maar het lijkt er op dat het toch niet met de warmte te maken heeft dus. Gisteren weer een fles geopend, die al 3 dagen koud staat in de koelkast. Weliswaar veel minder gushing maar toch wel een beetje.
Kon het netjes uitschenken dus weinig tot geen verlies. Naja, nog een fles of 14 te gaan en die batch is echt op.
Next.
Nope.
Hier staat het al 3 weken op een vrij warme plaats.
Zelfs het 'warme' bier heeft geen zin om er spontaan uit te komen.
De laatste keer dat ik een spuiter had, vermoed ik een vuil flesje.
Het was er ook maar 1 op een batch van anderhalve krat.
De keren daarvoor was ik nog een ongeduldig groentje (Nog groen, maar iets minder

) en had ik te vroeg gebotteld.
Daarom laat ik het nu minimaal 3 weken staan.