Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Even voorstellen guidojp  (gelezen 593 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Guidojp

  • Boven 10 berichten
  • *
  • Berichten: 37
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Even voorstellen guidojp
« Gepost op: 11-04-2018 19:39 u »
Hallo Medebrouwers,

Al een tijdje aan het meekijken op dit forum en inmiddels ook al het eea aan vragen gesteld, het wordt dus wel eens tijd om me voor te stellen. Mijn naam is Guido en ik ben woonachting in Leerdam. Helaas geen brouwclub daar, dus ik moet het doen met mijn brouwmaatje Peter, dit forum en WhatsApp adviseur Edward. Deze laatste is de oorzaak dat ik ben gaan brouwen, ooit heeft hij een Westvleteren kloon voor me gebrouwen die zo lekker was, dat ik dat ook wilde kunnen. Edward is inmiddels volgens mij aardig bekend als Edwarff op dit forum.

Na een tweetal jaren blikbrouwen (grand-cru, triple, diabolo, dubbel etc.) heb ik inmiddels mijn eerste twee graanbrouwsels achter de rug. Een stevige blonde en een Chimay Blauw kloon. Die laatste is trouwens erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Volgende bier op de planning is een Weizen, leren kennen door de wintersport, maar ook erg lekker in de zomer.

Gr. Guido

PS ik kom graag in contact met thuisbrouwers in en rond Leerdam, wellicht kunnen we eens tips uitwisselen.

Tags: