Overige > Peilingen

Onderzoek nieuw te ontwikkelen alcoholvrij bier

(1/8) > >>

Willem van Sas:
Beste bierliefhebbers,

Wij zijn drie studenten van de HAS Hogeschool te 's-Hertogenbosch (Food Innovation en Voedingsmiddelentechnologie) en voor onze afstudeeropdracht zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw alcoholvrij biertje.
Om tot een zo goed mogelijk concept te komen, en uiteindelijk een gat in de markt te vinden zijn we benieuwd naar de mening van de consument.
Het gaat om een enquête van ongeveer 5-10 minuten, het zou ons ontzettend helpen als jullie deze enquête willen invullen!
De enquête bestaat uit een aantal vragen over gebruiksmomenten van alcoholvrij bier, uw mening tegenover bestaande alcoholvrije bieren en wat u mist in het alcoholvrij bier schap.

Het invullen van de enquête kan hier: https://www.enquetesmaken.com/s/83a2973

Mocht u suggesties of vragen hebben, laat hieronder een reactie achter of mail naar willemvansas@hotmail.com

Alvast bedankt!

Groet,
Willem, Guido en Eliyano

Wil1:
Ingevuld, wel grappig dat een aantal Aziatische (en niet Aziatische) kruiden genoemd worden die bijna of geen smaak (zullen) afgeven.
Misschien is wat vooronderzoek nodig door smaaktesten uit te voeren bijv, thee ervan zetten.

Willem van Sas:

--- Citaat van: Wil1 op 13-03-2018  12:30 u ---Ingevuld, wel grappig dat een aantal Aziatische (en niet Aziatische) kruiden genoemd worden die bijna of geen smaak (zullen) afgeven.
Misschien is wat vooronderzoek nodig door smaaktesten uit te voeren bijv, thee ervan zetten.

--- Einde van citaat ---

Bedankt!
Alle ingrediënten die genoemd zijn worden in de Aziatische keuken gebruikt, wat niet wil zeggen dat deze niet ook in Nederland of andere westerse landen worden gebruikt. We proberen een zo breed mogelijk beeld te krijgen van een mogelijk Aziatisch smaakprofiel. De bedoeling is dat een toevoeging in de vorm van een "smaakje" subtiel aanwezig is, en dus niet op de voorgrond aanwezig zal zijn. In ieder geval bedankt voor het meedenken!

Wolter:
Ingevuld. Ben benieuwd naar jullie ontwikkeling, proces en uiteindelijk resultaat. Hoe kan ik op de hoogte blijven?

Thamerdal:
Ingevuld, succes!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie