Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van Bol.com

Auteur Topic: 6/7/8-4-2018 Hop On Hop Off Festival  (gelezen 446 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Hop On Hop Off Festival

  • Eerste berichten geplaatst
  • *
  • Berichten: 2
  • Land: nl
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
    • Hop On Hop Off Festival
6/7/8-4-2018 Hop On Hop Off Festival
« Gepost op: 12-12-2017 10:46 u »
Beste allemaal,

Het weekend van 6, 7 en 8 april 2018 staat Breda in het teken van Hop On Hop Off Festival: het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux! www.hoponhopofffestival.com

Hop On Hop Off is er voor iedereen die graag geniet. In de Kunstijsbaan Breda creŽren we samen een belevenis die veel verder gaat dan die van een speciaalbier / foodtruck festival.

Op maar liefst 16.000 vierkante meter (!) is er plaats voor ongeveer vijftig brouwerijen met meer dan honderd verschillende, bijzondere bieren, dertig foodtrucks, masterclasses, demonstraties, foodpairing, allerlei zit-, lounge- en chillplekken met Djís en live muziek, kroegspelletjes, een hippiemarkt en nog veel meer. Hoe dan ook: genieten is het belangrijkste ingrediŽnt. Het festival vindt indoor plaats, een beetje slecht weer is dus geen reden om thuis te blijven.

De Kunstijsbaan in Breda is voor iedereen perfect bereikbaar. Er is een speciale 076 fietst-fietsparking en met de bus sta je vanaf het NS Station van Breda binnen 10 minuten voor de deur. Kom je toch met de auto? Dan hebben we buiten ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en binnen de speciale BOB-bar.

Gratis entree.
Openingstijden:
Vrijdag 6 april 16.00 - 23.00 uur
Zaterdag 7 april 13.00 - 23.00 uur
Zondag 8 april 13.00 - 21.00 uur

Volg het Hop On Hop Off Festival nu ook via Facebook en Instagram! Like de pagina en zet je op aanwezig bij het evenement en blijf op de hoogte van de deelnemers, leuke nieuwtjes en interessante winacties!
https://www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
https://www.instagram.com/hoponhopoff_festival/?hl=nl

Cheers!! :proost: :biersmile:

Tags: