Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van Bol.com

Auteur Topic: Braumeister 10 liter en meer!  (gelezen 661 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline LinkeBink

  • Eerste berichten geplaatst
  • *
  • Berichten: 2
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Braumeister 10 liter en meer!
« Gepost op: 18-11-2017 20:28 u »
Hello forumleden!

Bij deze bied ik mijn Speidel Braumeister 10 liter ketel aan die nog in splinternieuwe staat is. Ik heb de Braumeister in mei 2017 aangeschaft bij Van der Kooy Jubbega met het idee om wat regelmatiger en efficiŽnter te brouwen. Helaas ben ik het afgelopen jaar amper aan brouwen toegekomen waardoor ik toch besloten heb alles weer te verkopen en iemand anders blij te maken met deze prachtige ketel.

In totaal heb ik slechts vier bieren gebrouwen met de Braumeister waardoor hij zo goed als nieuw is. Beschadigingen en onzuiverheden ga je niet vinden! Na elk gebruik is de ketel grondig schoongemaakt met PBW.

De Braumeister 10l wordt standaard geleverd met:

- Wortkoeler incl. slangen
- Speidel roerspatel
- 2x  Speidel 12 liter vergistingsvat inclusief waterslot en kraan.
- Moutschep
- PBW

Optioneel met:
- Schrootmolen
- Hydrometer + maatglas
- Kroonkurk Apparaat Lisa met Flessendoppen
- +- 40 lege flessen. Soort Vichy en Duvel.
- StarSan


De nieuwwaarde van alles bij elkaar lag zo om en nabij 1250 euro. Voor alleen Braumeister zoek ik ongeveer 800 euro. Mocht je de complete set willen overnemen dan maken wij een goede prijs.

Ophalen/bezichtigen kan in de buurt van Alkmaar. Voor meer informatie, vragen en extra fotoís stuur mij een pm!Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de onderstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.


Offline LinkeBink

  • Eerste berichten geplaatst
  • *
  • Berichten: 2
  • Hobbybrouwen.nl is mijn informatiebron
Re: Braumeister 10 liter en meer!
« Reactie #1 Gepost op: 22-11-2017 19:23 u »
Complete set mag weg voor 825!

Tags: