23-6-2018 ONK 2018 in Nijmegen door 25-jarige Triple-W op het Honigcomplex

Gestart door Alexander Bier, 22-10-2017 17:09 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

William

Niet meegedaan gisteren maar wat een leuke middag om iedereen weer te zien.

Van harte alle (forum)winnaars maar vooral jij Wolter!

RienP

Alle winnaars van harte en extra natuurlijk voor Wolter.

orangeloo

Gisteren een hele leuke dag gehad. Mooie locatie, mooie bieren en weer veel mensen gesproken. Ook het bezoek aan de Oersoep brouwerij was leuk. Vooral de "zure kant" trok mijn belangstelling  ::)
De prijsuitreiking was natuurlijk ook zeker een factor die mij vrolijk stemde.  ^-^ 2de prijs in de koningsklasse (klasse C) en ook nog prijs in de loterij.... man man man het kon niet op.
Een heel klein puntje. Wat ik echt wel jammer vond. Dat is dat er geen oorkonde was voor de 2de en 3de prijs. Ik weet het is "maar" een papiertje, maar de (emotionele) waarde is enorm. Zeker geen kritiek want het was een meer dan geslaagde dag. Triple-W bedankt daarvoor. :biersmile: oh ja ook nog een dikke proficiat met jullie 25 jarig bestaan. Nogmaals hartelijk dank voor dit mooie weekend.  :brouwen:

Underdike

Daar hebben wij het in het clubje onderling ook over gehad... dat er niet de moeite was genomen een oorkonde te printen voor de nummers 2 en 3.
Ik wil geen harde kritiek geven op de (welwillende & vrijwillige) organisatie geven... maar ik vind dat inderdaad wel een gemis voor diegene die eervolle 2e & 3e prijzen behalen.
Hoop dat de organisatie die alsnog kan printen en nasturen... want voor de meeste is dit toch wel een hoogtepunt in hun carrière 👍

Herman

Citaat van: Knobby op 24-06-2018  12:53 uDeze keurmeester moet zeker hardstikke verkouden zijn geweest... anders snap ik er echt niets van.
Dat is dan heel jammer, als dat zo is. Dit is precies de reden dat ik dit jaar niet gekeurd heb, ik was te verkouden.

Adrie

Super leuke dag gehad, zaterdag. Heerlijke bieren geproefd van diverse brouwerijen en een leuke rondleiding bij Oersoep.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en Wolter natuurlijk helemaal!

Jaap W

Hele mooie dag gehad. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Helaas ben ik niet in de prijzen gevallen, maar toch redelijke scores nl. 79, 80 en 81 punten (alle 3 in klasse D) Het was de 1e keer dat ik mee deed. Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen en dan proberen, met de opmerkingen van de jury in het achterhoofd, een beter bier te brouwen.
Ik vraag me af of er nog een totale uitslagenlijst komt. :biersmile: :proost: :nut:

Wolter

Citaat van: Jaap W op 25-06-2018  09:13 uHele mooie dag gehad. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Helaas ben ik niet in de prijzen gevallen, maar toch redelijke scores nl. 79, 80 en 81 punten (alle 3 in klasse D) Het was de 1e keer dat ik mee deed. Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen en dan proberen, met de opmerkingen van de jury in het achterhoofd, een beter bier te brouwen.
Ik vraag me af of er nog een totale uitslagenlijst komt. :biersmile: :proost: :nut:

Was al eerder gepost op dit topic maar hier is de link nogmaals.
https://www.onkbrouwen.nl/overzicht


Verder dank voor de felicitaties. Alle winnaars die ik nog niet had kunnen feliciteren... Van Harte!  :biersmile:

Ik vind dat Tripel W een mooie dag heeft verzorgt met een erg goede sfeer op een top locatie.

Daarnaast ook het verzoek aan de prijswinnaars om jullie recepten bij de bewezen recepten te plaatsen. Ik zal in de loop van de week mijn Schwarz recept plaatsen.
Mocht je mensen kennen die een prijs hebben maar niet/weinig actief zijn op dit forum stellen wij het op prijs als je hen vraagt het recept te willen plaatsen. Het mag eventueel ook gemaild worden dan plaats ik het er wel op.
Alvast bedankt voor de medewerking.

Jaap W

Wolter bedankt, had het nog niet gezien. Met mijn score een 8e (81 punten)  en 9e (80 punten) plaats. Mijn 3e biertje (79 punten) kom ik NIET tegen in de uitslag. Gezien het aantal punten dat op het keuringsrapport staat zou dat dus een 10e plaats zijn geweest. :weetniet:  Voor mezelf vind ik dit een bevredigend resultaat voor een 1e deelname. Zoals al eerder aangegeven, met de tips op de keuringsrapporten, volgend jaar proberen nogmaals hetzelfde bier te brouwen en dan hogere score te halen.  :biersmile: :proost: :nut:

Wolter

Citaat van: Jaap W op 25-06-2018  09:56 uWolter bedankt, had het nog niet gezien. Met mijn score een 8e (81 punten)  en 9e (80 punten) plaats. Mijn 3e biertje (79 punten) kom ik NIET tegen in de uitslag. Gezien het aantal punten dat op het keuringsrapport staat zou dat dus een 10e plaats zijn geweest. :weetniet:  Voor mezelf vind ik dit een bevredigend resultaat voor een 1e deelname. Zoals al eerder aangegeven, met de tips op de keuringsrapporten, volgend jaar proberen nogmaals hetzelfde bier te brouwen en dan hogere score te halen.  :biersmile: :proost: :nut:

Onder aan de pagina is het mogelijk door te bladeren.

mr.chelsea

Het was een leuke middag zaterdag, van alles te doen, prima georganiseerd! Ben het wel eens dat de nummers twee en drie een oorkonde verdienen, maar dit terzijde. Bij deze alle winnaars gefeliciteerd, de overall winnaar Wolter en ons medebrouwclublid Sjaak, toch weer knap gedaan!

Jaap W

Citaat van: Wolter op 25-06-2018  10:25 uOnder aan de pagina is het mogelijk door te bladeren.

Klopt, maar ik kom hem niet tegen. Heb ook met de zoekfunctie gezocht, maar dan komen alleen de 2 genoemde biertjes eruit. Ik heb het keuringsrapport met de op- en aanmerkingen van de keurmeester, dus voor mij verder prima zo.  :biersmile:

Haagse Wouter

Het was een leuke dag!
Ging snel voorbij. Goed om Oersoep is te bezoeken en leuke lezingen van Twan.

Tevens niet ontevreden met mijn resultaten, zeker omdat het de eerste keer was dat wij mij mee deden.
Eerste inzendingen op het ONK gaf 71 (Quadrupel) en 80 (IPA).

Volgend jaar hopelijk een puntje er weer bovenop.

Underdike

Citaat van: Jaap W op 25-06-2018  12:25 uKlopt, maar ik kom hem niet tegen. Heb ook met de zoekfunctie gezocht, maar dan komen alleen de 2 genoemde biertjes eruit. Ik heb het keuringsrapport met de op- en aanmerkingen van de keurmeester, dus voor mij verder prima zo.  :biersmile:
Zat die soms in een andere categorie? Want de ranglijsten zitten per categorie apart... bekeken vanaf de telefoon is dit niet direct duidelijk.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.