Het volgend recept haalde met 87 punten de 3e plaats in klasse C.
Smash campingbier 20 liter.
Moutstort: 6 kilo pilsmout 3 ebc Dingemans
Hopbloemen: 30 gram Cascade 9,7% alfa 90 minuten
. 40 gram Cascade 9,7% alfa 10 minuten
Maischwater: 18 liter
Spoelwater: 14 liter
Maischschema: 65 graden 45 minuten
. 73 graden 10 minuten
Kooktijd: 90 minuten
Gist: 2 zakjes Mangrove Jack M31 Belgian tripel eroverheen gestrooid
Vergisting: 7 dagen op 21 graden en 14 dagen op 18 graden
Startsg: 1065
Eind SG: 1006
Bottelsuiker: 6 gram per liter
Alcohol: 8,3% vol.
Door Promash berekend op 43 ibu (Tinseth) en 8,4 ebc
Dit bier is gemaakt om de gist uit te testen, het leek het meest op een Sterke Saison.
De keurmeester was het er denk mee eens.

Ik was te laat om mijn keuringsformulier op te halen dus verder geen opmerkingen.
Groeten Marco.