Insel Baltic Tripel

Gestart door Flogiston, 19-08-2017 20:53 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Flogiston

Een tripel dat snap ik wel, maar waar krijgen deze brouwers die dropsmaak vandaan (echt een vleug van laurier, ook in de smaakbeleving)? Is het, omdat ze gerst uit de regio gebruiken (gezien de positie van de "Insel"), of is er iets anders wat dit veroorzaakt?

Jacques

Alle bieren van de Insel Brauerei hebben een zoutige indruk. Ik vermoed dat het komt door hun brouwwater. Ik heb niet gevraagd toen ik er aantal weken geleden was of ze een eigen bron gebruiken. Ze zitten dicht bij de kust (die is op RĂ¼gen nooit ver). Je hebt dan snel brak grondwater.

Zie ook mijn verslag van mijn bezoek.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.