Algemeen > Mededelingen/discussie over het forum

Links voor gebruikers van mobiele telefoons en tablets

<< < (6/7) > >>

Jacques:

--- Citaat van: Chilobrachys op 04-04-2017  07:38 u ---Nee maar wel bij de eerste ongelezen post van een topic als je hier naar toe gaat via de "ongelezen berichten". Dit werkt via de mobiele weergave nog niet. (Chrome, Samsung Galaxy S7)

--- Einde van citaat ---

Snap ik niet helemaal. Net even getest. Omdat ik zo juist al het forum bezocht heb krijg ik de mededing dat er geen nieuwe berichten zijn sinds mijn vorig bezoek. Daarnaast krijg ik een klink Als ik daarop klik en vervolgens op de link "Klik hier om alle ongelezen berichten te tonen. Als ik daarop klik krijg ik keurig de nog niet gelezen berichten te zien.

Chilobrachys:
Als je via die pagina op een link klikte ging hij niet automatisch naar het eerste ongelezen bericht. Het pijltje achter de topic naam was ook niet zichtbaar, dat dus hij nu wel en de functie werkt hiermee ook weer  :)

Edit: blijkbaar werkt het nog niet helemaal zo als het moet.
Screenshot toevoegen als png lukt niet, zal het later thuis toevoegen.

Ronnie:
Heb me een Motorola smartphone aangeschaft.
Is een nieuw ding voor mij ...
Maar: in tegenstelling met Vlaams forum waarop hun website prima te zien is op mijn smartphone, lukt het hier niet goed.
Ik moet het beeld enorm vergroten en de regels van de inhoudstafel met laatste posts staan ver uit elkaar dan, echt niet overzichtig.
Wat doe ik fout of moet ik een tapatalk laden ? (liefst niet)

Wildor:

--- Citaat van: Ronnie op 28-01-2019  12:01 u ---Wat doe ik fout of moet ik een tapatalk laden ? (liefst niet)

--- Einde van citaat ---

Je kunnen proberen om bijvoorbeeld de Chrome browser te installeren en die te gebruiken i.p.v. de browser van de telefoonfabrikant. Tapatalk is zeker handig voor op je telefoon, echter toont deze de emoticons van het forum niet (alleen de BBcode), en de recepten afkomstig uit BrouwHulp worden niet netjes in tabelvorm weergegeven.

William

Ronnie:

--- Citaat van: Wildor op 28-01-2019  12:43 u ---Je kunnen proberen om bijvoorbeeld de Chrome browser te installeren en die te gebruiken
--- Einde van citaat ---

Deed ik al, maar de lijst met recente posts is heel klein, geen verschil met andere browsers, ook zeer grote spatie tussen al de regels.
'k ga de labtop blijven gebruiken, zoals nu...

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie