Advertentie Brouwland

Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Hoi, ik ben Walter  (gelezen 1007 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Walter1991

  • Vol lid
  • ***
  • Berichten: 117
  • Land: nl
  • Weet wat je drinkt
Hoi, ik ben Walter
« Gepost op: 12-01-2017 21:43 u »
Dag mede brouwers, na maanden en maanden meegelezen te hebben heb ik toch maar besloten om ook een account aan te maken. Wellicht dat ik zo nu en dan eens mee kan helpen met wat vragen op het forum. Ik woon momenteel in Haarlem, in het huis van men broer gezien die voor lange tijd in het land ten zuiden van NL (bel....gie kan je niet typen ??)werkt (heeft ie goed voorelkaar, het bierland). Aangename bijkomstigheid is dat ik all-in huur dus stook regelmatig de brouwketel op gehhehe.

Ik ben 25 jaar oud en brouw nu een krappe 2 jaar. Simpel begonnen. En eigenlijk gebleven. Heb een pro startersset van de Brouwmarkt waarmee ik het tot nog toe prima red 😉.

Mijn favoriete biersoort zit in de catagorie zware bieren, quads eigenlijk. Toevallig 2  maanden geleden het recept van Jan Spoelstra uit 2005 gebrouwen. Smaakte prima. Maar mag nog wel een half jaartje verder rusten in de kruipruimte.

Genoeg slap geouwehoerd denk ik zo,

Groeten Walter

Tags: