Ik zou een brouwemmer met deksel meepakken... dan hevel je je wort erin over (gistdepot in 't gistvat achterlaten), voeg je de bottelsuiker toen, steekt het afvulpijpje op de kraan van de brouwemmer (past precies)... en je kan bottelen.
Naast het schoonmaakmiddel zou ik ook desinfecteer (Star San) & een spuitfles meepakken (of een plantenspuit kopen.
Wij zijn een half jaar geleden met een Brew In A Bag-zak begonnen, maar met hulp (van en via het forum) inmiddels overgestapt op ouderwets moutbrouwen... er op terugkijkend ben ik blij dat we het zo gedaan hebben, en niet met kits zijn begonnen.
Als je een beetje voor ogen hebt wat de bedoeling is (inlezen/vragen stellen), is het prima te doen om direct met zak of graan te beginnen.
Ik weet niet waar je woont, maar wij zijn op weg geholpen door een forumlid die bij ons in de buurt woont, misschien iemand vragen dat voor jou te doen die bij jou in de buurt woont... Of de lokale amateurbrouwvereniging eens opzoeken?