Hobbybrouwen > Apparatuur

Vergistingsvaten

(1/2) > >>

willems:
Op Amerikaanse sites heb ik al verschillende rvs vergistingsvaten gezien met conische bodem maar hier vind ik er nergens een verkoper van weet soms iemand een adres waar ik deze kan vinden

http://www.fermenator.com/Photo%20Gallery.htm

 :weetniet:

Herman:
Hoi Willems,

Kijk eens op http://www.Brouwland.com/ ,  in categorie 17. Verder kun je volgens mij ook wel terecht bij leveranciers van zuivelapparatuur (geen adressen helaas, Gouden Gids?). Verder (gek genoeg) schroothandelaren.

Herman

JWVG:
Ik denk dat Willems een veel kleiner model bedoeld, een beetje zoals in de range 5 - 10 gallon in Amerika. Zie b.v. het startscherm van www.morebeer.com , of de nog kleinere versies in hun online-catalogus. Ik vraag me af of ze die hier in NL ook hebben. Ik ken wel een aantal mensen (in de VS) die hier heel enthousiast over zijn.

JW.

Jacques:
Hoi Willem,

Ik zou ook graag willen dat deze gistvaten hier te koop zijn. Ze zijn er trouwens ook in plastic tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een paar jaar geleden heb ik aan Brouwland gevraagd of zij bereid waren deze gistvaten te importeren vanuit de USA. Omdat vooral lucht getransporteerd zou moeten worden was dat te kostbaar, zo werd gesteld. Misschien dat het nu met de lage dolarprijs wat anders ligt.

:degroeten: Jacques

Herman:
Hmm, ja.

Zie ook http://www.braxonia.de.

Op dit adres zijn ze vanaf 100 liter te koop, geen idee over kosten.

Herman

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie