Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Biochemistry of Beer Fermentation - Eduardo Pires, TomᚠBrányik  (gelezen 3013 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Haagse Wouter

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 1.269
  • Land: nl
  • Ooievaars zijn best wel mooi




Titel boek: Biochemistry of Beer Fermentation
Auteur: Tomas Brányik, Eduardo Pires
Co-auteur: Eduardo Pires, Tomas Brányik
Taal: Engels
Formaat: ePub
ISBN10   3319151894
Prijs: 44,27

Iemand ervaringen met dit boek? Ik heb het als epub op me pc staan.
Het lijkt mij een goed boek. Eigenlijk is het een soort van review van bier gisting. Het vat resultaten van het onderzoek dat er gedaan is samen.
Ik heb wel het gevoel dat qua verbetering van het brouwproces het niet heel concreet is. Het is meer te beschouwen als achtergrond informatie.
Waarom ontstaan de goede smaken en waarom de nare smaken als het fout gaat?

Voor meer boeken klik op onderstaande link.

Boeken algemeen

 

Offline Eric v B

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 2.087
  • Land: nl
  • Et hätt noch emmer joot jejange.
Re: Biochemistry of Beer Fermentation - Eduardo Pires, TomᚠBrányik
« Reactie #1 Gepost op: 25-02-2016 19:35 u »
Het lijkt mij een goed boek. Eigenlijk is het een soort van review van bier gisting. Het vat resultaten van het onderzoek dat er gedaan is samen.
Staan Jacques zijn onderzoeken er ook in?  ;D

Offline Haagse Wouter

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 1.269
  • Land: nl
  • Ooievaars zijn best wel mooi
Re: Biochemistry of Beer Fermentation - Eduardo Pires, TomᚠBrányik
« Reactie #2 Gepost op: 25-02-2016 20:56 u »
Staan Jacques zijn onderzoeken er ook in?  ;D

Als hij gepubliceerd heeft wellicht wel :p.
Meeste zijn wel referenties naar wetenschappelijke artikelen en een paar boekjes.

Er staat trouwens ook een interessant hoofdstuk over hoe gist reageerde op verschillende parameters volgens onderzoek.

Tags: