Hoi brouwers M/V...
Op werkdagen drink ik meestal 2 a 3 flesjes tripel, dubbel.
Het weekend over het algemeen wat meer, s'middags buiten als het kan in de tuin een lekker witbiertje oid.
En komt er op een weekend-avond nog wat bezoek, ja dan nog een biertje extra, of een lekkere bourgogne, of een mooie oude port.
In de winter lekker bij de open haard een Rochefort, Chimay of Quadrupel.
Tja... het leven is zo slecht nog niet
Ik ben mij ervan bewust dat mijn alcoholgebruik vrij hoog ligt, maar het is ook zo lekker.
Bovendien... moet ik mijn brouwsels dan door de put gieten?
Natuurlijk wordt er ook veel bier als kado weggegeven of tijdens een bierproefavond met vrienden of familie geconsumeerd, maar toch blijft er ruim voldoende te drinken over.
Heel misschien over 20 jaar als ik 82 wordt ga ik wat minderen of wie weet stop ik er dan helemaal wel mee.

Wie leeft, wie dan zorgt.
Mijn grootste zorg op het ogenblik is, "wie gaat mijn stem krijgen". Heb het gevoel van "word ik niet door rechts genaaid, dan wel door links". Dat er bezuinigd moet worden staat buiten kijf, maar de methode waarop is vaak discutabel

Groet broeder Willem