Overige > Peilingen

Initiatief Brouwbijeenkomst Utrecht (IBU)

<< < (11/12) > >>

McMelloW:
Wederom een geslaagde avond. Op naar de volgende

Edwarff:

--- Citaat van: Wilhelmus op 25-09-2015  12:08 u ---Ik vond het ook een heel geslaagde bijeenkomst! Erg leuk (en nuttig) om een keurmeester een bier te zien en horen beoordelen. Ik heb er alleen spijt van dat ik zelf geen bieren heb meegenomen, maar dat ga ik de volgende keer zeker doen.

--- Einde van citaat ---
Daar hou ik je aan, leuk!

Ik heb ontzettend genoten van het leuke gezelschap en veel geleerd. Goed gefundeerd objectief oordeel over ons bier in combinatie met tips ter verbetering. Wat wil je nog meer?

JanSt:
Het was erg leuk en leuk om gelijk gestemden te spreken.
Leerzame ervaring, en toch wordt mijn volgende bier met een mout van 1500 EBC...

;)

Martijn0172:
Excuus voor het omhoog schoppen van een oud topic, maar wilde niet hiervoor een ander topic bevuilen. IBU bestaat nog begrijp ik. Deze lente, zomer en najaar ben ik veelvuldig te vinden in Bilthoven en het leek mij een keer leuk om aan te schuiven bij een clubavond als gasten zijn toegestaan. Ik kon geen website vinden, ook niet op het club overzicht van deze pagina. Iemand die mij meer kan vertellen?

Knobby:
Eerste woensdag van de maand bij brewpub de Kromme Haring. Dan proeven en ruilen we elkaars bier, en de heren van de Haring zorgen voor een professionele brouwer om wat te vertellen en vragen aan te stellen.

We hebben geen website of iets als dat, alleen een whatsapp groep. Het is niet een traditionele vereniging, meer een soort los-vast verband :P

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie