Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.
Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com
0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de onderstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.
Rick,Eiken latjes... wat waren dat precies? Wanneer heb ze toegevoegd, en hoe lang hebben ze in het bier gelegen? Ik dacht een dezer dagen het Speideltje weer eens vol te kieperen, en dit recept lijkt me een uitstekende kandidaat!Groeten,Bert
Bertje, het was een parketvloer van een van onze gildeleden (wel een nieuwe natuurlijk, het was dus puur geschaafd eiken). Latjes heb ik getoast in de oven voor een uur op 180℃. Ik heb via een oppervlakte berekening bepaalt hoeveel ik nodig had om een eiken vat te simuleren. Ze hebben er ongeveer twee weken op gelegen.Oh enne... Maak het de kat niet wijs he.