Hobbybrouwen > Grondstoffen

Lallemand Abbaye Belgian Ale yeast

(1/24) > >>

seed7:
Ook Lallemand komt met een nieuwe Belgische korrelgist

Ingo

Adbrouwt:
Wat fijn, ik zie het einde van de giststarter  steeds meer in zicht komen.  Leve de korrel!

RobinB:
Goede ontwikkeling inderdaad!
De naam lijkt wel veel op die van Fermentis... :o

Benieuwd naar de origine, klinkt me een beetje als Chimay. :)

Hoppenbrouwers:

--- Citaat van: RobinB op 12-08-2014  21:29 u ---Goede ontwikkeling inderdaad!
De naam lijkt wel veel op die van Fermentis... :o

--- Einde van citaat ---
Heel veel zelfs. Zou me niet verbazen als iemand het straks aan moet gaat passen.

William:
Leuk om te zien dat ze in de spec sheet steeds meer informatie zetten. Deze waren we nog niet eerder opgevallen.

http://lalvin.danstaryeast.com/system/files/pdfs/abbaye-belgian-yeast.pdf?download=1


--- Citaat ---Temperature shock, at greater than 10C (50F), will cause formation of petite mutants, leading to long or incomplete fermentation and possible formation of undesirable flavours.

Abbaye Yeast has been conditioned to survive rehydration, and contains an adequate reservoir of carbohydrates and unsaturated fatty acids to achieve active growth. It is not necessary to aerate wort.

--- Einde van citaat ---

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie