Algemeen > Algemeen

Speciaalbierwinkel Bodegraven

(1/3) > >>

Jacques:
Gisteren met de beheerders van het forum naar Bodegraven geweest.

Onderweg van het NS-station naar De molen kwam ik aan de Overticht 6 de Speciaalbierwinkel tegen van Jan Kraan. Trots liet hij zien dat hij nagenoeg alle Nederlandse bieren in huis heeft en dat zijn er heel veel. Per provincie staan de bieren bij elkaar. Het eiland in zijn zaak wordt gevormd door Amsterdam.

Het is een mooie zaak die best wat extra aandacht verdient. Het mooie is, is dat deze winkel nog minder dan 200 meter van de bierwinkel van De Molen te vinden is. Heel wat bijzondere bieren zijn op korte afstand van elkaar te koop. Dit maakt een reisje of een omweg naar Bodegraven meer dan de moeite waard. Neem wel een dikke portemonnee mee, want je neemt altijd meer mee dan je bedoeld had...

Jan in zijn zaak.


Puck:
Lijkt mij een leuke winkel om te shoppen. Ga ik zeker combineren met een bezoekje aan De Molen. Goede tip  :proost:

ray81:
Ik werk hier nu 3 dagen om de hoek. Helaas vandaag dicht en morgen op afspraak. Ik loop donderdag wel even langs :-), ben benieuwd...

Johan_vL:
Deze specialist kende ik nog niet, bedankt voor de tip ziet er inderdaad uit als een goed assortiment. Heb je nog iets bijzonders gekocht wat je nog niet eerder had gezien cq geproefd?

ray81:

--- Citaat van: Johan_vL op 17-07-2018  19:13 u ---Deze specialist kende ik nog niet, bedankt voor de tip ziet er inderdaad uit als een goed assortiment. Heb je nog iets bijzonders gekocht wat je nog niet eerder had gezien cq geproefd?

--- Einde van citaat ---

Dat laat ik donderdag weten  ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie