Kan me wel in bovenstaande reacties vinden.
Drie blikken gemaakt. Blond, tripel en Mex Cerveza. Nu was die laatste geheel niet onaardig (tikkie zoetig). Maar eerste twee hadden heel platte, wrange, banaan/kauwgomballen smaak.
Aangezien ik nog geen ruimte heb om te investeren om over te gaan op moutbrouwen, ben ik eens gaan experimenteren.
Zo'n zak van Better Brew gekocht (IPA)

Ander gist: US-05.
Suikers: 50% met Dried Malt Extract en 50% Brew Enhancer
En na drie weken goed koel laten gisten, dryhopping gedaan.
Moet zeggen dat ik toch redelijk van me stoel viel van het resultaat. Hoopte dat het beter drinkbaar dan eerdere was, maar ik was hier echt prima tevreden mee! En erg blij, want moutbrouwen zit er gewoon helaas nog niet in, maar wil wel graag lekkere biertjes maken.
Misschien ook eens het proberen waard dus om wat meer te knutselen...