-----------------------------------------------------------------------
¦ BrouwVisie Receptrapport ¦
-----------------------------------------------------------------------
Basis------------------------------------------------------------------
Naam recept :
Kenmerk :
Brouwdatum : 1-10-2013
Biertype : Tripel
Aantal liters : 9
Gewenst begin SG : 1072 (7,8 Vol% alc.)
Brouwzaalrendement : 70.0%
Algemeen---------------------------------------------------------------
Totaal benodigd brouwwater: 15,87 liter
Maischdikte : 0,00 l/kg
Maischwater : 0,00 liter
Spoelwater : 0,00 liter
Kooktijd : 90 minuten
Berekende kleur : 25 EBC(Ray Daniels)
Berekende bitterheid : 0 EBU(Ray Daniels)
Mout storting----------------------------------------------------------
Pilsmout 3 EBC 77,4 % 2,350 kg 3 EBC
Tarwemout donker 11,5 % 0,350 kg 31 EBC
Havervlokken 2,8 % 0,085 kg 4 EBC
Kristalsuiker 8,2 % 0,250 kg 0 EBC
Massa hop--------------------------------------------------------------
Gist-------------------------------------------------------------------
Gistsoort :
Gist toegevoegd als : Giststarter
Volume : 0 ml
Beluchtingstijd : 0 uur
Temperatuur : 0°C
Maischschema-----------------------------------------------------------
Maischschema naam: A Eenstapsmaisch